Tobak ,Snus & piptobak

 Välkommen till en hemsida där du hittar allt till det du vill skapa hemma själv.
vi har ett brett sortiment på snus, tobak och piptobak!

Pipor & piptobak

pip tillbehör 
Pipor från 180:-
Majs pipa från
​​​​​​​25:-

utgått 


Du har lagt till en ny text

Ändra texten till vad du vill

pip tobak
40 g
​​​​​​​210:-

pip tobak
40 g
​​​​​​​210:-

pip tobak 
​​​​​​​499:-

En blandning av gyllene, röd, och mörk Virginia i olika skärningsgrader, vilka avrundats med Barley och svart Cavendish. Smaksatt med arom av rom, kokosnöt och Macadamia nöt.
​​​​​​​250:-

250:-

Luxury Blend är en mjuk blandning bestående av tre olika Vurginiatyper, söt svart Cavendish, aromatisk Burley och smaksatt med arom av apelsin och honung och allas favorit vanilj.
​​​​​​​250:-

Denna aromatiska blandning är ett urval av mogen Virginia från Brasilien och Afrika blandad med rund svart Cavendish i ”loose cut”. Vanilj, valnöt och honung ger blandningen dess smakfulla karaktär.
​​​​​​​250:-

En mättande, lätt kryddig och aromatisk blandning bestående av svart cavendish, gyllene och röd virgina kombinerad med en lätt gnuggad flaketobak. För att fullända denna mjuka och behagliga blandning har den fått en tillsats av tropiska frukter, vanilj och rom.
250:-

En utsökt mixture baserad på den välrenommerad lät rökiga latakian från Cypern. I blandingens bas ingår förutom utvald gyllene virginia även svart cavendish och söt aromatisk grekisk Basma orientaltobak.
​​​​​​​250:-

En unik blandning av utvald Virginia, Burley, Maryland och lite svart Cavendish. Slutligen avrundad med arom av gräddkola. För att ge denna härliga tobak en ytterligare dimension i arom så har även handgnuggad Virginia Flake blandats in.
​​​​​​​250:-

En ren Virginiablandning som med sin naturliga arom och karaktär är ett ypperligt exempel på Virginiatobakens storhet.
​​​​​​​250:-

Tower Bridge" är en extraordinär kombination av svart cavendish, gyllene och röd virginia och utsökt flake som rubbats upp. Denna blandning fångar atmosfären av en karibisk sommardag med aromatiska tropiska frukter, vanilj, rom och associerar till sköna stränder när livet är på topp.
280:-


Detta är en rund och välbalanserad blandning bestående av tre olika Virginia typer. Söt svart Cavendish och väldoftande Burley.
För att uppnå fulländning, så har den smaksatts med apelsin, honung och fått en touch av vanilj
280:-

Medium och mörk virginia blandad med rostad Old Belt Virginia ger en fyllig virginia smak. Medium styrka.
280:-

En klassisk engelsk mixture. Mellanmörk Virginia blandad med medium fyllig oriental och röd Virginia. Lätt smaksatt med latakia. Medium styrka
280:-

Ett utsökt exempel på att tobak också kan vara mycket vacker. Blandningen är producerad av virginiatobak från Virginia och North Carolina kompletterat med lite periquetobak från Louisiana, som med sin speciella karaktär balanserar den naturliga sötman från virginiatobaken.
​​​​​​​280:-
En Traditionell engelsk mixture blandad på virginia- och burleytobak. Ett uns av perique ger denna blandning en extra dimension i karaktären. Kort sagt en piptobak som har en elegant och lätt kryddig arom. Mild i styrka.
280:-

En mild och mycket smakrik mixture blandad på virginia-, burley- och kentuckytobak med en liten tillsats av oriental. Blandningen har sedan fått en smaksättning med en gnutta skotsk whisky. Detta har gett en tobak som ger ifrån sig en angenäm och mjuk karaktär med behaglig doft.
280:-

En enastående klassisk dansk mixture producerad på Virginia och Burleytobak av absolut högsta kvalitet. Till detta har en uns rostad svart Cavendish tillsatts för att ge denna blandning en bra balans. Blandningen har en karaktär med extraordinär arom som ger mycket behaglig doft. Danish mixture är aromatisk och mild i styrka. 
280:-

Basen för denna lätt söta och mycket milda tobak i loose-cut är till stor del svart cavendish med inslag av virginia och burley. Smaksättningen är aromer av lönn, kokos och choklad.
​​​​​​​250:-

Denna välsmakande kombination av virginia och burley är kryddad med sammetslen svart cavendish, vilken sedan har lagrats i whiskytunnor under en månad för att ge blandningen dess mjuka och underbara karaktär av tropisk frukt och hickorynöt.
250:-

Mogen och naturligt söt virginia i flertal olika skärningar förenas i denna milda, angenäma mixture som har en mycket lätt smaksättning av honung och citron.
​​​​​​​250:-

Grunden för denna mediumfylliga och behagligt söta blandning i loose-cut utgörs av lagrad virginia som fått ett tillskott av svart cavendish och slutligen avrundats med burley. Smaksättningen är aromer av mango, vanilj och valnöt.
​​​​​​​250:-

X-15 1 Kilo 
Det behöver bara blandas med vatten 
550:-

Prillan Skåne 1 kilo
​​​​​​​300:-

Prillan Sverige 1 kilo
300:-

Prilla Stark
​​​​​​​300:-

Prillan Grov
​​​​​​​300:-

Prillan Norrland
​​​​​​​300:-

Prillan Original
​​​​​​​300:-

Prillan Sverige
​​​​​​​300:-

Coobra 
​​​​​​​300:-

Coobra
​​​​​​​300:-
Limpans 500 g
​​​​​​​199:-

Prillan portion
310:-

X-15 Mint Portion
​​​​​​​310:-

X-15 Naturell
​​​​​​​310:-

X-15 Naturell-Stark
​​​​​​​310:-

X-15 Lakris 
​​​​​​​310:-
X-15 Special
​​​​​​​310:-

X-15 Enbär
310:-

Ragnarok
Pitbull Original
med tillbhör och gummiarbicum
Ett kilo
​​​​​​​350:- kr

Pitbull original
med tillbhör och 
gummiarabicum
ett kilo
​​​​​​​350:-

349:-


Tobaksblad
500 gram 
​​​​​​​170:-

Far West Virginia tobaksblad
Far West Virginia tobaksblad 1kg består av 100 % Virginiablad vilket är den mest populära tobakssorten i världen. Bladen är noggrant utvalda, handplockade och har en något söt, mellanstark, och rund smak. Bladen levereras hela med kvarsittande stjälk i en praktisk återförslutningsbar förpackning på 500 gram.
 
Bladen till Far West odlas på den grekiska och italienska landsbygden där de också torkas i den starka Medelhavssolen. Passar utmärkt för exempelvis egen tillverkning av snus.
Förvaras torrt och svalt

Tobaksblad
500 gram
​​​​​​​170:-

Far West Virginia – Burley – Oriental tobaksblad 1KG
Far West Τobaksblad Virginia – Burley – Oriental består av 60% Virginia, 30% burley och 10% orientalisk tobak. Blandningen är en riktig klassiker och har en rik, mellanstark, och fyllig smak. Bladen levereras hela med kvarsittande stjälk i en praktisk återförslutningsbar förpackning på 500 gram.
 
Bladen till Far West odlas på den grekiska och italienska landsbygden där de också torkas i den starka Medelhavssolen. Passar utmärkt för exempelvis egen tillverkning av snus.
Förvaras torrt och svalt.
Blanda väl hela påsens innehåll.